Press "Enter" to skip to content

# 10 Pratonton California Golden Bears

admin 0

Kem musim luruh sedang dijalankan dan musim biasa akan tiba tidak lama lagi, ini bermaksud untuk mendapatkan permulaan awal pada musim bola sepak NCAA 2006. Mengetahui pasukan sekarang akan menjimatkan masa anda dan Matt Fargo ada di sini untuk membantu anda memahami apa yang diharapkan pada tahun ini. Kami pergi dari yang terburuk ke yang pertama dalam Pratonton Bola Sepak Kolej 2006 ini.

# 10 – California Golden Bears 8-4 SU; 3-7-1 ATS

Fargo’s Take  downlaod mega888 game on here !! California adalah satu-satunya pasukan di Pac Ten yang telah memberikan USC pada tahun-tahun kebelakangan ini dan ini akhirnya boleh menjadi musim yang dilalui oleh Bears dan memenangi persidangan. Mereka mengalahkan pasukan Trojan pada waktu lembur pada tahun 2003 dan membawa mereka ke pertandingan terakhir pada tahun 2004 sebelum kalah dengan enam mata. Sekiranya situasi quarterback dapat diselesaikan, California boleh menjadi salah satu kesalahan yang paling meletup di negara ini yang diketuai oleh Heisman yang berharap Marshawn Lynch. Secara bertahan, Bears telah cemerlang dalam dua musim terakhir tetapi tidak mendapat penghormatan yang pantas. Dengan lapan pemula yang kembali, pemimpin Pac Ten yang memerintah dalam mata yang dibenarkan seharusnya dapat mengulangi musim yang kuat. Jelas kejayaan pasukan turun ke permainan quarterback sementara jadualnya sukar namun dapat dikendalikan. Jangan ‘

Memulakan Permulaan dengan Kesalahan – 7 Dengan waktu kurang dari seminggu sebelum pembukaannya di Tennessee, ketua jurulatih Jeff Tedford masih belum memutuskan untuk memulakan suku akhir. Joe Ayoob mempunyai musim pertama yang buruk di Berkeley, hanya menyempurnakan 49.2 peratus hantarannya sambil melemparkan 14 pencegahan bersama dengan 15 gol. Dia kelihatan sebagai pelopor pada ketika ini. Nate Longshore, pemula musim lalu sebelum patah kakinya di pembuka, dibebaskan oleh punggung yang buruk sementara Steve Levy digantung pembukaan musim sebagai akibat dari kejadian melempar cawan bir. Lynch adalah salah satu penyokong terbaik di negara ini sementara penyokongnya Justin Forestt dapat bermula untuk kebanyakan pasukan. Garis ofensif mesti menggantikan tiga permulaan tetapi ada banyak pengalaman.

Returning Starters on Defense – 8 California berada di kedudukan ke-26 di negara ini dalam menjaringkan pertahanan dan itu dengan tiga permainan yang membolehkan 35, 38 dan 47 mata. Setelah membenarkan 10.6 ppg dalam lima perlawanan pertama mereka, Bears berjuang dengan baki permainan persidangan mereka tetapi perlu ada peningkatan yang ketara musim ini. Pertahanan berada tepat di belakang USC dalam kedudukan pramusim Pac Ten berkat barisan pertahanan yang mantap dan pemain belakang yang kuat. Tiga pemain kembali ke garisan, dipimpin oleh mengatasi Brandon Mebane, calon All-American pramusim. Pemain tengah tengah Desmond Bishop adalah penyokong utama yang kembali dan akan mengetuai salah satu kumpulan penyokong terkuat dalam sejarah sekolah. Yang kedua, berada di kedudukan ke-80 dalam melewati pertahanan musim lalu adalah kelemahan kerana kedua-dua pasukan keselamatan perlu diganti.

Jadual The Bears akan diuji keluar dari pintu gerbang ketika mereka pergi ke Knoxville untuk menghadapi skuad Tennessee yang bertambah baik dan lapar. Mereka kemudian pulang untuk bertemu Minnesota dan Portland St. dalam dua perlawanan terakhir mereka yang bukan persidangan. Jadual Pac Ten bermula dengan perlawanan tuan rumah menentang Arizona St. sebelum perjalanan sukar ke Oregon St., sebuah pasukan yang kalah dari California musim lalu. The Bears kemudian kembali ke rumah untuk satu lagi permainan balas dendam terhadap Oregon dalam permainan yang menentukan siapa yang akan mencabar Trojan. Tiga kemenangan kemungkinan besar akan datang sebelum perjalanan sukar untuk pasukan Arizona yang lebih baik dan kemudian pertarungan besar menentang USC di LA Coliseum. Final musim menentang saingan Stanford di rumah musim ini.

Anda boleh bertaruh … Tedford telah memenangi 33 perlawanan dalam empat tahun di California kerana dia telah mengubah program ini sepenuhnya. The Bears belum berhasil mengatasi bonggol besar kerana dominasi USC tetapi Pac Ten terbuka seperti yang pernah terjadi dalam lima tahun. Mendapatkan Trojan di jalan adalah masa yang tepat tetapi dua perjalanan terakhir di sana telah menyaksikan dua kekalahan dengan gabungan lapan mata sehingga mereka tahu mereka boleh menang di sana. Setelah menduduki tempat 23-12-1 ATS dari 2002-2004, Bears kecewa dengan jumlah musim lalu hanya 3-7 termasuk 0-3 tanda ATS sebagai anjing. Mereka hanya 1-4 ATS di rumah dan tidak menghairankan apabila melihat sesuatu yang serupa kerana ini bukan lagi pasukan di bawah radar. California adalah anjing kecil melawan Tennessee dalam pembukaan dan kemenangan di Neyland dapat membuat Bears 10-0 menuju pertandingan menentang USC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.