Press "Enter" to skip to content

4 Petua Keselamatan Untuk Melindungi Nombor Kemenangan Anda Untuk Powerball Untuk Mengelakkan Malapetaka

admin 0

Apakah yang akan anda lakukan jika anda mempunyai nombor pemenang untuk Powerball tetapi tidak melaksanakan beberapa langkah mudah untuk melindungi hadiah wang tunai anda? Memenangi loteri adalah lebih mudah daripada yang anda fikirkan dan artikel ini akan memberi anda beberapa petua untuk melindungi kemenangan anda.

Kami sentiasa bijak selepas peristiwa itu. Pernahkah anda mendengar perkataan hindsight selalu 20-20. Jika anda telah menghabiskan banyak masa dan wang untuk bermain mana-mana loteri selama bertahun-tahun, dan tiba-tiba nombor kemenangan anda untuk Powerball muncul tetapi anda tidak mendengar petua saya, masa depan anda yang gembira dan makmur menghirup koktel di Bahamas mungkin teruskan hanya mimpi mega888 2022.

Lihat petua hebat ini dan pastikan anda mempunyai semua asas yang dilindungi untuk permainan anda yang seterusnya:

Orang ramai kehilangan tiket kemenangan mereka? Tak payah fikir. Salah satu perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah memfotostat tiket anda. Tetapi sebelum anda melakukannya…
Tulis nama anda pada setiap tiket. Biasanya untuk hadiah yang besar, anda akan diminta untuk membuktikan nama anda dengan lesen memandu, ID atau sesuatu yang rasmi. Telah selesai? Sekarang fotostat mereka.
Minta kedai lotto anda menyemak nombor tiket selepas setiap perlawanan untuk mengurangkan peluang tiket menang melepasi anda. Seberapa teliti anda menyemak tiket anda. Jika kedai menyemak tiket anda bermakna anda tidak akan terlepas memenangi beberapa $$$ – yang boleh menjadi perbezaan antara perjalanan dunia… atau perlu menyeterika baju kerja anda pada malam Ahad bersedia untuk kerja keras selama seminggu lagi di pejabat.
Adakah anda bermain dengan sekumpulan orang dalam sindiket atau kolam? Sekurang-kurangnya anda harus mempunyai dokumen yang ditandatangani oleh semua orang yang mengambil bahagian. Ia harus mengandungi penerangan ringkas tentang permainan yang anda mainkan, jumlah yang anda masukkan setiap satu, dan bahagian yang anda akan agihkan semasa pembayaran. Ini akan menghalang anda membelanjakan wang anda dalam pertempuran undang-undang apabila anda sepatutnya membelanjakannya pada kereta laju dan TV skrin lebar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.